Filters
Preferences
Zoek

Gegratineerde visschelp

€9,00 per stuk

Schelp met kabeljauw, grijze garnalen en St.Jacobsnoten.

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €16,20 per kg €16,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Tong in Madeira

    Tong in Madeira

    €23,00 per kg €23,00 per kg

    Heerlijk bereide tong in Madeira saus.

    Afbeelding van Filet de sax

    Filet de sax

    €25,00 per kg €25,00 per kg

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    Afbeelding van Gerookt spek ontzwoerd

    Gerookt spek ontzwoerd

    €23,50 per kg €23,50 per kg

    Vlees afkomstig van de buik van het varken. Na een proces van inzouting ondergaat het product een periode van rijping en wordt het vlees gerookt.

    Afbeelding van Varkenshaasje archiduc

    Varkenshaasje archiduc

    €21,00 per kg €21,00 per kg

    Filet van het varken in romige champignonsaus.