Filters
Preferences
Zoek

Kalkoenfilet

€27,70 per kg

Malse filet gesneden uit de borst van de kalkoen.

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gemengd gehakt

    Gemengd gehakt

    €11,30 per kg €11,30 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Kalfs-varkens gehakt

    Kalfs-varkens gehakt

    €13,90 per kg €13,90 per kg

    1/2 varkensvlees & 1/2 kalfsvlees

    Afbeelding van Kip gyros

    Kip gyros

    €16,30 per kg €16,30 per kg

    Versneden en gekruid kippenvlees.

    Afbeelding van Boerenfricandon

    Boerenfricandon

    €15,30 per kg €15,30 per kg
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €16,20 per kg €16,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.