Filters
Preferences
Zoek

Fondue maison

€14,00 per persoon

rundsvlees, kalfsvlees, varkenshaasje, kalkoen, kruidenballetjes, spekvinkjes, worstjes

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €17,20 per kg €17,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Parelhoenfilet

    Parelhoenfilet

    €35,00 per kg €35,00 per kg

    Gebakken kalkoenborst. Heerlijk op de boterham.

    Afbeelding van Aardappelsalade

    Aardappelsalade

    €9,80 per kg €9,80 per kg

    Bijgerecht bij diverse partyschotels.

    Afbeelding van Boerenfricandon

    Boerenfricandon

    €15,90 per kg €15,90 per kg
    Afbeelding van Champignonworst

    Champignonworst

    €15,90 per kg €15,90 per kg

    Deze charcuterieworst wordt gevuld in een zwarte of doorzichtige steriele darm. Ideaal voor op de boterham.