Ideaal voor babyborrel, verjaardag, gewoon thuis, fuif Weinig werk voor u en niet te duur; Hierbij is inbegrepen: Beenhesp gesneden of op stuk sla, tomaat, wortel, gedroogde ajuin en coctailsaus zelfgebakken broodje Wanneer u wil, snijden we de hesp voor u, zodat u deze enkel hoeft op te warmen in oven op 140 ° c of in de micro.
Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.
Het gewicht van onze droge worst is ongeveer 350 gram
Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.
Préparé bereid met puur rundvlees
Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.