Filters
Preferences
Zoek

Warme beenhesp > 100 stuks

€2,50 per stuk

Ideaal voor babyborrel, verjaardag, gewoon thuis, fuif
Weinig werk voor u en niet te duur;
Hierbij is inbegrepen:
Beenhesp gesneden of op stuk
sla, tomaat, wortel, gedroogde ajuin en coctailsaus
zelfgebakken broodje
Wanneer u wil, snijden we de hesp voor u, zodat u deze enkel hoeft op te warmen in oven op 140 ° c of in de micro.

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Stoofvlees bereid

    Stoofvlees bereid

    €16,20 per kg €16,20 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Droge droge worst

    Droge droge worst

    €14,40 per kg €14,40 per kg

    Het gewicht van onze droge worst is ongeveer 350 gram

    Afbeelding van Vol au vent

    Vol au vent

    €15,90 per kg €15,90 per kg

    Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

    Afbeelding van Préparé

    Préparé

    €14,90 per kg €14,90 per kg

    Préparé bereid met puur rundvlees

    Afbeelding van Filet de sax

    Filet de sax

    €25,00 per kg €25,00 per kg

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.