Filters
Preferences
Zoek
RSS

Blog

Geschiedenis Kwaliteitsslagerij Kristof

1978

Michel en Hilde (ouders Kristof) hebben eindelijk hun droom gevonden. In Ertvelde  kunnen ze er een klein winkeltje huren van Margriet Steyaert . Ze begonnen met beperkte middelen en ze konden van start gaan.

1980

Michel begint zijn eigen koeien vet te mesten. Na vijf jaar heeft hij een veestapel van 90 runderen. Zo werd de boerderij uitgebreid.

Openingsuren Kristof

We zijn gesloten op zondag en maandag

Klik hier voor de openingsuren

Ons rundsvlees

Michel stopt begin januari 2015 met het vetmesten van runderen. Nu kopen we onze runderen bij een vaste boer zodat we altijd zeker zijn van de kwaliteit waardoor er absolute zekerheid is dat ons vlees geen groeihormonen bevat. De controles in de slachthuizen zijn trouwens zo streng zodat deze tweede controle bevestigd dat alles clean is.

Ons kalfsvlees

Ons kalfsvlees is van hetzelfde ras als best essay writing service yahoo answers het rundsvlees.

In Belgie zijn we zeer sterk in write my essay for me services by sigmaessays.com de kalverhouderij, onze leverancier zorgt steeds voor de beste kwaliteit. Kalfsvlees is zeer mals maar jammer genoeg redelijk duur.

Ons varkensvlees

Varkensvlees is bij ons steeds van het Belgisch landvarken.

Er wordt vier keer per week vers varkensvlees geleverd van de beste kwaliteit. Varkensvlees wordt in enorm veel panklare gerechten gebruikt.